Built

overviewsmall space holiday

Renovation Ranzo S Abbondio.

.context

As the new law concerning secondary houses in switzerland takes effect, this ongoing project proposes a minimal but efficient renovation. Having a spectacular view on the "lago maggiore", the rooms are now more open and two aditional beds were fitted in, now offering eight sleeping spaces. The facade is newly isolated and has been clarified, making the chimeney and the "grotto" the main elements framing the building.

.photos

photo01

photo02

photo03

photo04

photo05

photo06

photo07

photo08

photo09

photo10

.construction

baustelle01 baustelle02
baustelle03 baustelle04
baustelle05 baustelle06
baustelle07 baustelle08
baustelle09 baustelle10
baustelle11 baustelle12
baustelle13 baustelle14
baustelle15 baustelle16

.credits

fabian roth & stéphanie morel 2017

copyright 2018 by fabian roth
up